Advertisement

Manchester Unitedin pitkäaikainen luottovahti lähtökuopissa – tie viemässä MLS:ään

Manchester Unitedin pitkäaikainen luottovahti Sergio Romero on lähtemässä seurasta, todennäköisesti MLS:ään.

33-vuotias Romero on edustanut ManUa vuodesta 2015 lähtien ja pelannut häikäisevillä tilastoilla seuran kakkosvahtina. Täksi kaudeksi Romeron asema kuitenkin heikkeni, kun Englannin maajoukkuevahti Dean Henderson palasi kahden vuoden lainapestiltään ja nousi Romeron edelle maalivahtien nokkimisjärjestyksessä.

Kolmosvahdin rooliin tipahtanut Romero oli halukas siirtymään siirtoikkunan viimeisinä päivinä Evertoniin, mutta Manchester United ei halunnut myydä häntä kilpailevalle joukkueelle. Romeron vaimo Eliana Guercio tulistui asiasta ja herätti kohua someavautumisellaan, jossa hän muun muassa pyysi manchesterilaisseuraa kunnioittamaan miestään “edes kerran”.


Euroopan siirtoikkunan sulkeuduttua argentiinalaisvahdin vaihtoehdot ovat vähissä. Englannin sisäinen siirto sarjaporrasta alemmas Mestaruussarjaan olisi toki mahdollista, mutta hyvin epätodennäköinen skenaario. Toinen vaihtoehto olisi siirtyä MLS:ään, jonka siirtoikkuna on auki vielä tämän kuun loppuun. Sitä pidetään myös todennäköisimpänä vaihtoehtona, sillä useampi brittimedia on asiasta alkuviikon aikana uutisoinut.

Viimeinen sinetti Romeron lähdölle saatiin hetki sitten, kun Manchester United jätti argentiinalaisvahdin kokonaan ulos Mestarien liigan kokoonpanosta.