Advertisement

Manchester Unitedin seurapomolta paljastus – seura kieltäytyi hankkimasta Mourinhon haluamia pelaajia

Kuva: TT,

Manchester Unitedin seurapomo Ed Woodward on paljastanut, että seura kieltäytyi kesällä 2018 hankkimasta kahta Jose Mourinhon haluamaa pelaajaa.

Joulukuussa 2018 potkut manchesterilaisseuran peräsimestä saanut Mourinho olisi halunnut vahvistaa joukkueen puolustuspäätä, mutta seura käveli portugalilaisluotsin yli.


Woodward kertoi haastattelussa fanilehti United We Standille, että hänen oli ilmoitettava Mourinholle, että seura ei hankkisi ainakaan kahta hänen haluamaansa pelaajaa.

“On totta, että emme hankkineet keskuspuolustajaa kesällä 2018, ja on totta, että yhden tai kahden pelaajan välillä oli mielipide-eroja managerin ja rekrytointiosaston välillä”, Woodward sanoi.

“Joskus minun on kieltäydyttävä hankinnasta ja se ei ole helppoa. Luonnollinen taipumuksemme on tukea manageria kaikissa mahdollisissa olosuhteissa, mutta meidän on kuunneltava myös rekrytoinnin asiantuntijoita.”

Mourinhon Unitedin managerina korvannut Ole Gunnar Solskjaer sai haluamansa heti ensimmäisessä siirtoikkunassa ja hankki takalinjoille Harry Maguiren puolustajien maailmanennätyssummalla.

Betssonin Black Friday -tarjous! Lunasta 500% ensitalletusbonus!