Advertisement

Manchester Unitedin supertähdet Espanjan suurseurojen kiikarissa

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho harkitsee espanjalaislähteiden mukaan maalivahti David De Gean myymistä kesällä Real Madridiin.

Espanjalaismaalivahti on ollut jo pitkään Real Madridin kiikarissa, mutta De Gea on ainakin vielä toistaiseksi pysynyt Manchesterissa. Vuonna 2015 Real Madridin uutisoitiin jo hankkineen David De Gea, mutta siirto kariutui faksilaitteen vian vuoksi muutamalla minuutilla. Uskoo ken tahtoo..

26-vuotias maalivahti on kuitenkin edelleen Real Madridin puheenjohtajan Florentino Perezin toivelistalla ja espanjalaislehti Don Balonin mukaan Perez saattaa saada haluamansa ensi kesänä.


De Gea kuuluu Unitedin avainpelaajiin, mutta espanjalaismedian mukaan Mourinho päästäisi miehen menemään, mikäli saisi Real Madridin puolustajan Raphael Varanen osana kauppaa Manchesteriin.

Mourinho hankki 24-vuotiaan ranskalaispuolustajan Espanjaan vuonna 2011, kun hän valmensi Real Madridia. Portugalilaisluotsi onkin halukas saamaan ranskalaisen hinnalla millä hyvänsä Old Traffordille.

De Gean lisäksi myös Anthony Martial saattaa olla ensi kesänä matkalla Espanjaan.

Espanjalaisen Sport sanomalehden mukaan Barcelonan urheilutoimenjohtaja Robert Fernandez oli sunnuntaina Stamford Bridgellä seuraamassa Martialin, sekä Chelsea-puolustaja Cesar Azpilicuetan peliesityksiä.

Martial pelasi ottelussa vain 33.minuuttia, eikä ollut ottelussa parhaimmillaan. Vahvasti alkukaudella esiintynyt Martial on kuitenkin myös jatkossa espanjalaisjätti Barcelonan tarkkailussa. Barcelonassa tiedostetaan se, että Martial omaa valtaisan potentiaalin sekä se, että vähäisen peliajan vuoksi siirto voisi hyvinkin toteutua.