Advertisement

Manchesteriin huhuttu Maguire: “Keskityn vain maajoukkueeseen”

Leicester Cityn keskuspuolustaja Harry Maguirella on jälleen takana yksi hyvä kausi Valioliigassa. Vakuuttavat otteet tuovat luonnollisesti mukanaan myös huhut isompien seurojen tarjouksista. Vahvimmin Maguirea ollaan nyt viemässä Manchesteriin.

Seura on vielä kuitenkin epäselvä. Manchester Unitedin kerrotaan olleen Maguiresta kiinnostunut jo pidemmän aikaa. Kapteeni Vincent Kompanyn päätettyä palata Belgiaan on kuitenkin Manchester Cityn epäilty olevan kiinnostunut hankkimaan Maguire hänen korvaajakseen.

Tällä hetkellä Maguire on Englannin maajoukkueen mukana valmistautumassa Kansojen liigan lopputurnaukseen. Hän sanoo, ettei maajoukkueen reissuilla keskity mihinkään, mitä seurajoukkuemaailmassa tapahtuu.


“Kun olen Englannin mukana, en ajattele mitään, joka liittyy seurajoukkueiden jalkapalloon”, Maguire kertoi Sky Sportsin mukaan. “Heti kun puen tämän paidan ylleni, on erittäin tärkeää keskittyä vain maajoukkueeseen eikä mihinkään muuhun. Olen täysin keskittynyt kahteen tulevaan peliin ja mieleni on niissä tällä hetkellä.”

Kansojen liigan lopputurnaus pelataan Portugalissa. Välierässä Englanti kohtaa Hollannin ensi viikon torstaina. Maguire tunnustautuu Hollannin teinisensaatio Matthijs de Ligtin ihailijaksi.

“Hän on 19-vuotias kapteeni Ajaxissa joka johdatti seuransa Mestarien liigan välieriin”, Maguire jatkoi. “Olen varma, että hänellä on edessään erittäin suuri tulevaisuus.”

Englannin ja Hollannin välisen ottelun voittaja ratkaisee Kansojen liigan mestaruuden Portugalin ja Sveitsin välisen ottelun voittajaa vastaan. Häviäjätkin kohtaavat toisensa pronssiottelussa.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!