Advertisement

Manchesterin suurseurat taistelevat ranskalaispelaajan allekirjoituksesta

Manchesterin suurseurat, City ja United, ovat kiinnostuneita hankkimaan RB Leipzigin keskuspuolustaja Dayot Upamecanon.

21-vuotiasta Upamecanoa pidetään yhtenä lupaavimmista puolustajista maailmassa, joka on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo neljä kautta Bundesliigassa.

Tällä kaudella Ranskan alle 21-vuotiaiden maajoukkuepuolustaja on pelannut vakuuttavasti sekä Bundesliigassa että Mestarien liigassa ja herättänyt manchesterilaisseurojen lisäksi ainakin Barcelonan ja Bayern Munchenin kiinnostuksen.


Sky Sportsin mukaan City etsii kesän siirtomarkkinoilta itselleen kahta uutta topparia vahvistaakseen puolustuspäätään. Cityn suurin heikkous tällä kaudella on ollut puolustuspelaaminen, ja joukkue on jo tähän mennessä päästänyt enemmän maaleja kuin kahtena viime kautena, vaikka kautta on jäljellä vielä kymmenen ottelua.

Unitedin puolestaan kerrotaan tähyilevän siirtomarkkinoilta yhtä uutta topparia, sillä Chris Smallingin ja Phil Jonesin odotetaan lähtevän seurasta kesällä. Upamecanon lisäksi Manchesterin punaisiin on yhdistetty Napolin senegalilaispuolustaja Kalidou Koulibaly.

Upamecanon sopimus Leipzigin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, joka voi lisätä energiajuomajätin myyntihaluja. Ranskalaispuolustajan sopimuksessa on 60 miljoonan euron ulosostohinta, joten hinnan ei ainakaan pitäisi tuottaa ongelmia kummallekkaan manchesterilaisseuralle.