Advertisement

ManU aikoo hankkia nuoria, kehittyviä pelaajia – “Ronaldo ja Rooney eivät olleet valmiita pelaajia”

Manchester Unitedilla on edessä iso ja tärkeä kesä. Seuran nykyinen pelaajamateriaali ei ole sitä kaliiberia, että sillä edes taisteltaisiin uskottavasti mestaruudesta. Manageri Ole Gunnar Solskjæriin he ovat sitoutuneet juuri kolme seuraavaa kautta kattavalla sopimuksella, joten toivomuksena on, että hän osoittautuu tehtävänsä arvoiseksi.

Solskjær tietää itsekin, että mestaruudesta haastaminen jo ensi kaudella olisi suorastaan uskomaton saavutus. Sen verran iso takamatka seuralla tällä kaudella on kärkikaksikkoon ollut.

“Olen mielestäni ollut varsin rehellinen siinä, että mestaruustaistelu ensi kaudella olisi suorastaan ihme, niin kaukana olemme pisteissä”, Solskjær totesi Sky Sportsin mukaan. “Ensi kaudella meidän pitää kaventaa sitä eroa. Jos pääsemme helmi- tai maaliskuuhun ja olemme vielä lähellä, se olisi fantastista.”


Mitään supertähtiä seura todennäköisesti ei kesällä tule hankkimaan. Solskjær muistuttaa, että Wayne Rooneyn ja Cristiano Ronaldon kaltaiset seuraikonit hankittiin nuorina, yhä kehittyvinä pelaajina.

“Tänä kesänä on kyse myös pelaajista, jotka pysyvät täällä vuosikausia. Ei pelkästään valmiista huippupelaajista. Emme koskaan ole ollut valmiiden huippujen seura”, Solskjær jatkoi. “Ronaldo ei ollut valmis, Wayne Rooney ei ollut valmis. Monet pelaajat tulevat tänne ja kehittyvät täällä supertähdiksi, joita heistä on tullut.”

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!