Advertisement

ManU-fanien suosikkipelaaja palaa tänä iltana Old Traffordille: “Unelmieni täyttymys”

Manchester Unitedia vuosina 2008-2015 edustanut brassipuolustaja Rafael palaa tänä iltana “kotiin”, kun hänen edustamansa Basaksehir haastaa Manchester Unitedin Old Traffordilla.

30-vuotias Rafael voitti ManU-vuosien aikana kolme kertaa Valioliigan mestaruuden ja hänestä tuli seuran kannattajien keskuudessa erittäin suosittu pelaaja.

Kovana työmyyränä tunnettu, ja suurella intohimolla logon puolesta pelannut Rafael myytiin Lyoniin vuonna 2015 Louis van Gaalin toimiessa seuran managerina. Seuralegenda Rio Ferdinand jyrähti hiljattain Twitterissä siitä, että ManUn ei olisi koskaan pitänyt myydä Rafaelia pois.


ManUn toimittaja Stewart Gardner haastatteli Rafaelia maanantai-iltana Old Traffordin uumenissa, jossa brassipuolustaja pääsi kertomaan kuulumisiaan ja mietteitään ottelun alla.

– On hämmästyttävää olla täällä. Paluu tänne on unelmieni täyttymys. Muistan paljon asioita, rakastan tätä seuraa ja tunnen oloni onnelliseksi ollessani täällä, Rafael sanoi.

– Paljon asioita palaa mieleeni: perheeni katsomassa pelejä, maali, jonka tein täällä Wigania vastaan – muistan sen! Muistan paljon asioita, joskus jopa pahoja. Minulla on hyviä muistoja, joitain huonoja muistoja, mutta olen erittäin tyytyväinen kaikkeen, mitä tein tämän seuran hyväksi.

ManU-kannattajat eivät koskaan päässeet jättämään hyvästejä suosikilleen, eikä sitä tapahdu tänä iltanakaan, sillä ottelu pelataan ilman yleisöä. Rafael kuitenkin kertoo saaneensa kannattajilta paljon viestejä sosiaalisessa mediassa.

– Olen saanut paljon viestejä Twitterissä ja Instagramissa. Olen erittäin onnellinen ja iloinen kaikista saamistani viesteistä, ja kiitän kaikkia Manchester Unitedin kannattajia. Olen myös itse Manchester Unitedin kannattaja, Rafael kertoi.

Seuran kannattajuus pitää kuitenkin hetkeksi unohtaa tänä iltana, kun Rafaelin on taisteltava tärkeistä pisteistä Basaksehirin puolesta. Turkin mestari yllätti edellisessä kamppailussa kotikentällään ManUn maalein 2-1 ja taistelee yhä jatkopaikasta.

– Se on peli, jonka haluan ehdottomasti voittaa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun seura pelaa Mestarien liigassa, joten tämä on erittäin tärkeä peli. Meillä on mahdollisuus päästä jatkoon, joten meidän on tehtävä sama kuin Turkissa. Tiedän, että siitä tulee erittäin, erittäin vaikeaa, United on erittäin hyvä joukkue, joten meidän on keskityttävä ja yritettävä voittaa tämä peli, Rafael lisäsi.

Manchester Unitedin ja Basaksehirin välinen Mestarien liigan ottelu pelataan tänä iltana kello 22 alkaen. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä Cmore Sport -kanavalta tai CMoren suoratoistopalvelusta.