Advertisement

ManU-fanit varmoja joukkueen seuraavasta vahvistuksesta – Greenwoodin some-toiminta paljasti?

Manchester Unitedin fanit uskovat, että Mason Greenwoodin toiminta sosiaalisen median alustalla varmisti vahingossa joukkueen tulevan vahvistuksen. Hän olisi Real Madridista Sevillassa viime kauden lainalla viettänyt puolustaja Sergio Reguilón, joka päätti seurajoukkuekautensa Eurooppa-liigan voittoon. Tarjouksesta uutisoitiin jo viime viikolla.

Reguilónista on nopeasti tullut Punaisten paholaisten ykköskohde siirtomarkkinoilla sen jälkeen, kun Donny van de Beekin siirto saatiin maaliin. Kannattajat seuraavat tilannetta herkeämättä ja uskovat nyt, että lähellä ollaan.

Syy on yksinkertainen: Sergio seurasi Masonia ja Mason Sergiota Instagramissa, jonka aktiivisa käyttäjiä molemmat ovat. Käyttäjällä @masongreenwood on 2 miljoonaa seuraajaa, kun taas @sergioregui julkaisee kuvia 1,3-miljoonapäiselle yleisölle.

Tarkkasilmäisimmät kannattajat huomasivat asian heti ja alkoivat kuhisemaan siitä somessa:

”Se tapahtuu, let’s go!”

”Merkki siitä, että hän on tulossa pian.”

”Tätä olisi vaikea selittää ilman siirron tapahtumista.”

Siinä missä asia tuntuu toisaalta jokseenkin vähäpätöiseltä, on ihmettelyssä kieltämättä perää. Erityisesti ajoitus tuntuisi oudolta ollakseen sattumaa ottaen huomioon, että molemmat palloilijat seuraavat itse verrattain pientä, vain muutaman sadan kokoista joukkoa käyttäjiä.

Mason, ole tarkkana seuraamistesi kanssa, jos et halua antaa sillä viestiä faneillesi!