Advertisement

ManU-floppi jatkamassa sittenkin Italiassa? Urheilutoimenjohtaja haluaa antaa pelaajalle uuden mahdollisuuden

Italian Serie A:ssa mestaruudesta taisteleva Inter haluaa jatkaa Alexis Sanchezin lainasopimusta.

31-vuotias Sanchez siirtyi viime elokuussa kauden mittaisella lainasopimuksella Manchester Unitedista Interiin. ManUssa pahasti flopannut chileläishyökkääjä ei ole juurikaan sen paremmin milanolaisseurassakaan onnistunut, mutta osasyynä voitaneen pitää loukkaantumista, joka rikkoi hänen kautensa.

Interin urheilutoimenjohtaja Piero Ausilio haluaa antaa Sanchezille uuden mahdollisuuden, ja toivoo, että Sanchezin kesäkuussa päättyvää lainasopimusta jatkettaisiin vähintään kauden 2019/20 loppuun asti. Mikäli Sanchez esiintyy edukseen, on seura halukas jatkamaan hänen lainasopimustaan vielä ensi kaudeksikin.


”Haluamme kaikkien nykyisten pelaajien jatkavan Serie A ja Eurooppa-liiga -kauden loppuun asti”, Ausilio sanoi Sky Sportsille.

”Tavoitteenamme on lopettaa kausi kaikkien näiden pelaajien kanssa. Jos heidän sopimukset päättyvät, aiomme selvittää tilannetta.”

”Luotamme Sancheziiin näinä seuraavina muutamina kuukausina ennen kaikkea voidaksemme antaa lopullisen arvion tästä pelaajasta, joka loukkaantui ja ei pystynyt pelaamaan pitkään.”

”Ennen tätä loukkaantumista hän pelasi erittäin hyvin. Muistan ottelut Barcelonaa ja Sampdoriaa vastaan. Hän pelasi kuin parhaimpina kausinaan Udinesessa sekä Arsenalissa.”

”Loukkaantumisen jälkeen hänellä oli vain vähän aikaa ja sitten tuli tämä koronaviruspandempia. Mutta nyt kun Serie A jatkuu, hänellä on mahdollisuus todistaa arvonsa ja sitten teemme yhdessä päätöksen hänen jatkonsa suhteen.”

Sanchezin sopimus Manchester Unitedin kanssa ulottuu kesään 2022 asti. Chileläishyökkääjä tienaa manchesterilaisseurassa noin 450 000 puntaa viikossa.