Advertisement

ManU-hyökkääjä valmis puolittamaan palkkansa jatkaakseen seurassa

Manchester Unitedin hyökkääjä Odion Ighalo on valmis puolittamaan palkkansa jatkaakseen myös ensi kaudella manchesterilaisseuran riveissä.

30-vuotias Ighalo siirtyi tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä loppukauden mittaisella lainasopimuksella Shanghai Shenhuasta Manchester Unitediin ja on esiintynyt edukseen. Nigerialaishyökkääjä on päässyt kentälle kahdeksassa ottelussa pelaten yhteensä 322 minuuttia, joiden aikana hän on tehnyt neljä maalia. Yhden maalin tekemiseen Ighalolla on siis mennyt keskiarvolta 80,5 minuuttia.

Ighalon sopimus Shanghai Shenhuan kanssa ulottuu vuoteen 2021 asti, mutta Manchester Unitedilla on mahdollisuus lunastaa lainasopimukseen sisältyvä osto-optio kesällä.


Sen se myös todennäköisesti käyttää, sillä Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer kertoi viime viikolla, että joukkue tarvitsee Ighalon ominaisuuksia myös seuraavalla kaudella.

Ighalo tienaa Shanghai Shenhuassa 240 000 puntaa viikossa, mutta United-sopimuksen myötä hän tulisi jatkossa tienaamaan “vain” 120 000 puntaa viikossa. Tämä ei nigerialaishyökkääjä hetkauta, joka on näillä näkymin saamassa pysyvän siirron suosikkijoukkueensa riveihin.