Advertisement
" "

ManU ja Spurs Tielemansin perässä – “Parin viikon sisällä nähdään mitä tapahtuu”

Youri Tielemans nosti kevään aikana itsensä yhdeksi kesän siirtomarkkinoiden kuumemmista nimistä. Tammikuussa AS Monacosta Leicesterin paitaan loppukauden mittaisella lainasopimuksella siirtynyt keskikenttäpelaaja oli Leicesterin avainpelaajia ja osoitti pärjäävänsä erittäin hyvin Valioliigan vauhdissa.

Tielemans on vasta 22-vuotias, mutta ikäisekseen varsin kokenut pelaaja. Tielemans itse sanoo, että hänestä kiinnostuneita seuroja on useita ja lähiaikoina varmasti nähdään ratkaisuja suuntaan tai toiseen.

“Saa nähdä, mikä seura se tulee olemaan”, Tielemans totesi Sky Sportsin mukaan. “Voin tässä vaiheessa sanoa vain, että asiat liikkuvat eteenpäin. Monet seurat ovat osoittaneet kiinnostuksensa. Parin viikon sisällä nähdään mitä tapahtuu.”

Leicester on yksi seura, joka on avoimesti osoittanut kiinnostuksensa hankkia Tielemans pysyvästi riveihinsä. Myös Tottenhamin sekä Manchester Unitedin kaltaiset suuremmat Valioliiga-seurat ovat pyörineet sitkeästi mukana huhuissa.

“Kyllä se imartelee, nuo ovat hyvin suuria seuroja niin Englannissa kuin koko Euroopassakin”, Tielemans jatkoi. “Noiden nimien kuuleminen antaa minulle itseluottamusta. Minun täytyy vain hoitaa hommani kentän puolella ja yrittää aina parhaani.”

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!