Advertisement

ManU-kannattajien huutoon vastattiin – Bruno Fernandesille kapteeninnauha

Manchester Unitedin fanit ovat jo pitkään toivoneet tammikuussa seuraan saapuneen Bruno Fernandesin nousevan joukkueen kapteeniksi. Nyt huutoon on vastattu, sillä Fernandes kantaa kapteeninnauhaa tiistain Mestarien liigan ottelussa PSG:tä vastaan.

Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer vahvisti asian maanantai-iltana pidetyssä lehdistötilaisuudessa, jossa hän paljasti joukkueen vakiokippari Harry Maguiren olevan sivussa ottelusta.

– Toivomme, että Harry on käytettävissä viikonloppuna [Chelsea-ottelussa], mutta emme ole varmoja. Bruno toimii joukkueen kapteenina huomenna [tiistaina], Solskjaer kertoi.


Maguiren lisäksi sivussa ovat myös puolustaja Eric Bailly, keskikenttäpelaaja Jesse Lingard sekä hyökkääjät Mason Greenwood sekä Edinson Cavani, jonka debyyttiä United-paidassa joudutaan odottamaan ainakin lauantain Chelsea-otteluun asti.

PSG:n ja Manchester Unitedin välinen Mestarien liigan ottelu pelataan Parc des Princesillä huomenna tiistaina kello 22 alkaen. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä CMore Sport -kanavalta sekä CMoren suoratoistopalvelusta.

https://www.instagram.com/p/CGiOKS2IwtC/?igshid=1wv6pwfv2skxh