Advertisement

ManU kiinnostunut Wayne Rooneyn joukkuekaverista

Manchester Unitedin kykyjenetsijät olivat viime viikonloppuna katsomossa, kun Yhdysvaltain MLS-sarjassa DC United kärsi 4-0 -rökäletappion LAFC:lle.

DC Unitedissa pelaa nykyään muuan Wayne Rooney. Hän ei kuitenkaan ollut kykyjenetsijöiden kiinnostuksen kohteena, vaan Luciano Acosta. 24-vuotias argentiinalainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja on löytänyt Rooneyn kanssa loistavan yhteispelin ja kaksikko on Rooneyn saapumisen jälkeen syötellyt toisilleen tukuittain maaleja.

Acostan kannalta harmillisesti hänelle ja koko joukkueelle sattui juuri hyvin heikko peli. Hän on kuitenkin imarreltu siitä, että herättää kiinnostusta Euroopan huippuseurassa.


“Olen luonnollisesti iloinen siitä, että he olivat täällä”, Acosta sanoi talkSportin mukaan. “He tulivat katsomaan minua ja luonnollisesti menin ja yritin parhaani. Tänään ei ollut minun päiväni, pelasimme erittäin hyvää vastustajaa vastaan ja todellisuudessa olen vain surullinen joukkueemme ja minun esityksestä.”

Acostan sopimus DC Unitedin kanssa päättyy joulukuussa, mutta tietojen mukaan United olisi kiinnostunut hankkimaan argentiinalaisen jo kesällä. Ainakin joukkuetoveri Rooney on sitä mieltä, että Acostalla on kaikki edellytykset huipulle.

“Hänen täytyy pysyä motivoituneena. Hän on ammattilainen, joten olen varma että hän pysyy”, Rooney totesi. “Hän tietää minkälaiset joukkueet ovat hänestä kiinnostuneita. Jos hän jatkaa kykyjensä mukaisia esityksiä, hän tulee pääsemään pitkälle. Hän on nuori ja lahjakas, yksi parhaista jonka kanssa olen pelannut.”

Etenkin viimeinen lause on melkoinen kehu, kun ottaa huomioon Rooneyn pelanneen Cristiano Ronaldon, Ryan Giggsin ja Ruud van Nistelrooyn kaltaisten supertähtien kanssa.