Advertisement

ManU-legenda hankkisi teinilupauksen mahtipontisesta hintalapusta huolimatta: “valtava lahjakkuus”

Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Birminghamin keskikenttäpelaaja Jude Bellingham on useamman suurseuran kiikarissa kesän siirtomarkkinoilla.

16-vuotias Bellingham on tehnyt tällä kaudella suuren vaikutuksen Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, jossa hän on pelannut jo 32 ottelua. Keskikenttäpelaajan tulevaisuus näyttää lupaavalta, eikä ole ihme, että Manchester Unitedin, Chelsean ja Dortmundin kaltaiset suurseurat ovat hänen allekirjoituksensa perässä.

Aiemmin tässä kuussa uutisoitiin jo siitä, että Bellingham olisi jo tehnyt suullisen sopimuksen Dortmundin kanssa, ja hän tulisi allekirjoittamaan saksalaisseuran kanssa sopimuksen kesällä, kun hän täyttää 17 vuotta.

Manchester United löi kuitenkin välittömästi kapuloita rattaisiin. Manchesterilaisseura järjesti Bellinghamille esittelykierroksen Unitedin harjoituskeskukseen, johon osallistui myös managerilegenda Sir Alex Ferguson. United halusi näyttää, mitä kaikkea heillä olisi tarjottavanaan, mikäli Bellingham päättäisi siirtyä Manchesteriin.

Unitedin seuralegendoihin kuuluva Rio Ferdinand kuuluu niihin henkilöihin, jotka puoltavat Bellinghamin siirtoa Manchesteriin. Ferdinand kertoi tiistaina Instagram-tilinsä livelähetyksessä, että Unitedin tulisi tehdä kaikkensa saadakseen superlupauksen riveihinsä.

“Jude Bellingham, valtava lahjakkuus, todella valtava lahjakkuus, jonka pelityyli on erittäin hyvännäköistä. Hän on todella kypsä pelaaja jo näin nuorena”, Ferdinand sanoi.

“Haluan nähdä enemmän, mutta hänen hintalappunsa on ilmiömäinen. 30 miljoonaa puntaa 16-vuotiaasta lapsesta, se on uskomatonta.”

“Mutta pitää ajatella, että jos maksat hänestä nyt 30 miljoonaa puntaa ja hän pelaa seurassa kymmenen vuotta, se on hyvin käytettyä rahaa.”

“Se on uhkapeliä, kallista sellaista, mutta myös laskelmoitua. Jos minä saisin päättää Manchester Unitedin puolesta nyt, menisin ja hankkisin hänet.”