Advertisement

ManU-legenda jyrähti seuran ensi kauden maalivahtispekulaatioista: “Voiko kukaan vakavissaan harkita sitä?”

Manchester United -legenda Peter Schmeichel on kertonut mielipiteensä siitä, pitäisikö Dean Hendersonin olla ensi kaudella manchesterilaisseuran ykkösvahti.

23-vuotias Henderson on pelannut kaksi viimeisintä kautta lainalla Sheffield Unitedissa, jossa hän on esiintynyt vakuuttavasti.

Viime kaudella Henderson pelasi kaikissa Sheffield Unitedin Mestaruussarjan otteluissa, ollen suuressa roolissa joukkueen noustessa Valioliigaan. Englantilaisvahti piti kauden aikana maalinsa puhtaana peräti 21 kertaa, ja voitti sarjan nollapelitilaston.


Tällä kaudella Henderson on pelannut yhtä peliä lukuunottamatta kaikissa Sheffield Unitedin valioliigaotteluissa. Henderson on kirjannut nollapelejä tililleen jo kymmenen kappaletta, joka oikeuttaa Valioliigan nollapelitilaston kakkossijaan.

Samanaikaisesti David de Gean vire Manchester Unitedin maalin suulla on ollut laskusuhdanteinen, joten viime aikoina on paljon pohdittu sitä, pitäisikö Hendersonin korvata espanjalaisvahti manchesterilaisseuran ykkösvahtina.

Schmeichelin mukaan pelkästään tämän asian pohdiskelu on turhaa. Hänen mielestään De Gea on selkeä valinta Unitedin ykkösvahdiksi myös ensi kaudella.

“Voiko kukaan vakavissaan harkita sitä, että sinulla ei olisi David de Geaa maalissa ja laittaisit sinne Dean Hendersonin nyt?”, Schmeichel ihmetteli Instagram-tilinsä live-lähetyksessä.

“Hendersonin kyvyistä ei ole epäilystäkään, mutta hän on pelannut yhden kauden Valioliigaa seurassa, jolla on ollut uskomaton kausi.”

“Hendersonin on näytettävä kykynsä useammalla kaudella, jotta kaikki voivat vakuuttua siitä, että hän on oikea kaveri.”

“On todella suuri ero olla ykkönen Bramall Lanella ja ykkönen Old Traffordilla.”