Advertisement

ManU-legendan mielestä seura on luonut itse omat ongelmansa – “He joutuvat nyt maksamaan tästä”

Manchester United on ajautunut tukalaan tilanteeseen pelaajapalkkojen suhteen. Seuran tähtipelaajat David de Gea ja Marcus Rashford ovat alkaneet vaatia suuria palkankorotuksia allekirjoittaakseen uuden jatkosopimuksen.

Seuralegenda Bryan Robsonin mukaan United on luonut itse omat ongelmansa. Hänen mukaansa Alexis Sanchezille tarjottu valtava palkka on antanut muille pelaajille mahdollisuuden vaatia entistä suurempaa palkkaa. Robson kuitenkin toivoo, että manchesterilaisseura tekee kaikkensa pitääkseen Rashfordin joukkueessa.

“Kaikki tietävät palkkatason, joita huippupelaajat vaativat. Tietyssä mielessä United on luonut itse omat ongelmansa, josta he joutuvat nyt maksamaan”, Robson sanoi The Sunille.

“He ovat yrittäneet tehdä parhaansa pelaajien eteen ja tehdä seurasta mahdollisimman houkuttelevan uusille hankinnoille.

“Heidän kunnianhimoaan on ihailtava, mutta se tarkoittaa, että huippupelaajat, kuten Rashford haluavat ansaita niin paljon kuin mahdollista osana tätä systeemiä.

“He eivät voi ottaa riskiä menettääkseen häntä, vaikka en usko, että hän haluaisi edes lähteä. Jokatapauksessa heidän on saatava tehtyä hänen kanssaan sopimus, kunhan rahan kanssa ei toimita typerästi.”

Rashford on Manchester Unitedin oma kasvatti. Hänen nykyinen sopimuksensa päättyy kesällä 2020.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!