Advertisement
" "

ManU-nelikko palasi harjoituksiin

Manchester Unitedin manageri José Mourinho sai mieluisia uutisia keskiviikkona, kun neljä loukkaantuneena ollutta pelaajaa palasi joukkueen harjoituksiin. Sky Sports raportoi, että Phil Jones, Chris Smalling, Eric Bailly ja Paul Pogba saattavat kaikki olla mukana jo torstain elintärkeässä Eurooppa-liigan välieräottelussa espanjalaista Celta Vigoa vastaan.

Phil Jones ja Chris Smalling loukkaantuivat kumpikin ollessaan maaliskuussa Englannin maajoukkueen mukana. Jones loukkasi varpaansa harjoituksissa ennen Saksa-ottelua ja Smalling joutui jättämään saman tappiollisen ottelun kesken polvivamman takia. Kumpikaan ei ole pelannut Unitedin paidassa maaliskuun 19. päivän jälkeen.

Kun viime sunnuntain Swansea-pelissä myös Eric Bailly joutui nilkkavamman vuoksi jättämään kentän ja Marcos Rojokin on loukkaantuneena, näytti Manchester Unitedin topparitilanne todella huolestuttavalta. José Mourinho kertoi aiemmin harkitsevansa Daley Blindin pariksi keskuspuolustukseen laitapakki Matteo Darmiania, puolustavaa keskikenttämiestä Michael Carrickia tai 19-vuotiasta Axel Tuanzebea, joka on toistaiseksi pelannut vasta 22 minuuttia Unitedin edustusjoukkueessa. Tällä hetkellä vaikuttaa kuitenkin lupaavalta, että edes joku kolmikosta Smalling, Jones ja Bailly pystyisi torstaina ottamaan topparin tontin itselleen.

Myös takareisivammasta toipumassa oleva keskikentän tähti Paul Pogba olisi tervetullut lisä Mourinhon miehistöön vierasreissulle Espanjaan. Manchester United jahtaa Valioliigassa vielä kolmatta ja neljättä sijaa, joita tällä hetkellä pitävät hallussaan Liverpool ja Manchester City. Nuo sijoitukset toisivat joukkueella paikan vähintään Mestarien liigan karsintoihin. Unitedilla on kuitenkin vielä tiedossa muun muassa vieraspelit Arsenalia sekä Tottenhamia vastaan, joten helpompi tie saattaa viedä Eurooppa-liigan kautta. Myös sen voittaja saa paikan ensi kauden Mestarien liigassa.