Advertisement

ManU pääsemässä eroon ”kaikkien aikojen pahimmasta flopistaan”

Italian Serie A:n suurseuroihin lukeutuva Inter on hankkimassa Manchester Unitedista lainalla olevan Alexis Sanchezin pysyvällä siirrolla.

31-vuotias chileläinen on saanut vaihtelevasti vastuuta lainapestinsä aikana, mutta on kolmessa viime pelissä päässyt kahdesti milanolaisseuran avauskokoonpanoon. Tällä viikolla pelatussa Brescia-ottelussa Sanchez oli ilmiliekeissä tekemällä yhden maalin ja antamalla kaksi maalisyöttöä.

Sanchezin lainapestin oli alunperin tarkoitus päättyä kesäkuun 30. päivä, mutta Manchester United ja Inter pääsivät sopuun lainasopimuksen pidentämisestä kauden loppuun asti.

Goal kuitenkin kertoo, että Manchester United ei halua antaa Sanchezin pelata Interin jäljellä olevissa Eurooppa-liigan otteluissa, koska manchesterilaisseura ei halua ottaa riskejä, että Sanchez loukkaantuisi. ManU yrittää etsiä Sanchezille ostajaa, eikä loukkaantuminen ainakaan helpottaisi chileläishyökkääjän myyntiä.

Lähteen mukaan Interillä ja Manchester Unitedilla on ollut ”herrasmiessopimus”, joka mahdollistaisi Sanchezin oston 25 miljoonalla eurolla, mutta Interin toimitusjohtaja Giuseppe Marotta on varma, että seura pystyy hankkimaan chileläisen alennettuun, 20 miljoonan euron hintaan.

Sanchez siirtyi Manchester Unitediin tammikuussa 2018. Odotuksiin ja palkkaan nähden Sanchez on ollut manchesterilaisseuran kaikkien aikojen pahin floppi.