Advertisement

ManU-pelaajan mielestä Solskjaer paranee päivä päivältä: ”Hän on paljon parempi manageri kuin vuosi sitten”

Kuva: TT, Matt West

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Nemanja Maticin mielestä Ole Gunnar Solskjaer on paljon parempi manageri kuin vuosi sitten.

Solskjaer hyppäsi Manchester Unitedin peräsimeen joulukuussa 2018, kun Jose Mourinho sai potkut. Norjalaisluotsi johdatti manchesterilaisseuran 14 voittoon ensimmäisestä 19 ottelusta, mutta ”kuherruskuukausien” jälkeen tahti hyytyi.

Kuluvan kauden aikana Solskjaer on useaan otteeseen ollut potku-uhan alla surkeiden tulosten vuoksi, mutta hän on saanut pitää työpaikkansa ja on onnistunut kääntämään joukkueen kelkan. Unitedilla on käynnissä seitsemän ottelun tappioton putki, joista peräti kuudessa joukkue on pitänyt nollapelin. Eurooppa-liigasta irtosi jatkopaikka, ja myös Valioliigassa manchesterilaisjoukkue taistelee tosissaan neljän parhaan joukkoon pääsystä.

”Tietysti, hän paranee joka päivä. Hän saa lisää kokemusta ja hänestä tulee parempi ja parempi”, Matic vastasi kysymykseen, onko norjalainen kasvanut managerina.

”Hän on mielestäni paljon parempi manageri kuin vuosi sitten, koska nyt hän tuntee kaikki pelaajat ja tietää tarkalleen, mitä hänen on tehtävä ennen peliä. Hänen työssään kokemus on erittäin tärkeää.”

Matic kertoi myös uskovansa, että joukkue tulee yltämään Valioliigassa neljän parhaan joukkoon, ja sitä myöden ensi kaudeksi takaisin Mestarien liigaan.

”Mielestäni meillä on tarpeeksi laatua päästäksemme neljän parhaan joukkoon. Meidän on vain jatkettava pelaamista samalla tasolla, kuten olemme pelanneet viisi tai kuusi edellistä peliä”, Matic kertoi.

Manchester United pelaa seuraavan kerran sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Goodison Parkilla Evertonin.