Advertisement

ManU-toppari palasi pelikentille 10 kuukauden tauon jälkeen ja pimensi lähes 400 miljoonan euron tehoduon – De Gea: ”Hän oli uskomaton”

Mestarien liigan viime kauden finalisti PSG jäi tiistai-iltana kotikentällään Manchester Unitedin jyrän alle maalein 1-2.

Parc des Princesillä pelatussa ottelussa nähtiin manchesterilaisseuralta tähän mennessä kauden parasta peliä ja voittolukemat olisivat voineet paremmalla viimeistelyllä olla huomattavasti suuremmat. Myös puolustuspeli oli uomissaan ja espanjalaisvahti David de Gea toimi takalinjojen viimeisenä lukkona.

Vaikka Manchester Unitedin peliesitys oli kauttaaltaan loistava, on yksi mies varastanut kuitenkin uutisotsikot. 10 kuukauden tauon jälkeen paluun pelikentille tehnyt Axel Tuanzebe esiintyi ottelussa järisyttävän hyvin ja pimensi PSG:n supertähtiin lukeutuvat Kylian Mbappen ja Neymarin.

22-vuotiaan englantilaistopparin päätä ei huimannut, vaikka paluu pelikentille tapahtui yhtä Euroopan parhaimpia seurajoukkueita vastaan. Tuanzebe pelasi kuin kokenut konkari, ja sai ottelun jälkeen ansaitusti kehuja useilta eri tahoilta, kuten ManU-vahti De Gealta.

– Hän oli uskomaton tänään, De Gea hehkutti Tuanzebeä MUTV:lle.

– Hän pelasi kahta maailman parasta pelaajaa vastaan [Neymar ja Mbappe], ja hän pärjäsi todella hyvin. Olen todella onnellinen hänen puolestaan.

– Hänellä on ollut vaikeita hetkiä loukkaantumisten vuoksi, mutta tänään hän osoitti pystyvänsä pelaamaan isoissa peleissä.

Tuanzeben tilastot ottelusta olivat myös komeaa luettavaa.