ManU tuhlaili, PSG kiitti ja voitti – Olivier Giroudilla huima neljän maalin iltapuhde

Valioliigajätti Chelsea varmisti Mestarien liigassa lohkovoittonsa jyrättyään keskiviikko-iltana Sevillan vieraskentällä peräti maalein 4-0.

Chelsean suuri sankari ottelussa oli konkarihyökkääjä Olivier Giroud, joka teki ottelun kaikki neljä maalia. Yksi maaleista syntyi avausjaksolla, loput kolme jälkimmäisellä nelivitosella.

Old Traffordilla Manchester Unitedilla oli synkkä ilta joukkueen kohdatessa ranskalaisjätti PSG:n.

Maailman kallein jalkapalloilija Neymar vei vierailijat johtoon vain kuuden minuutin pelin jälkeen, mutta United nousi tasoihin reilun puolen tunnin kohdalla Marcus Rashfordin onnekkaalla osumalla.

Toisella jaksolla United hallitsi ottelua ja oli useaan otteeseen lähellä siirtyä johtoon. Anthony Martialille aukesi kaksi avopaikkaa, mutta surkeassa vireessä oleva ranskalaishyökkääjä ei osunut lähietäisyydeltä edes tyhjään maaliin. Lisäksi Edinson Cavani chippasi kertaalleen ylärimaan – sen lähemmäksi United ei kuitenkaan maalintekoa päässyt.

”Kun et itse tee niin kaveri tekee” -sanonta päti tässäkin ottelussa, sillä PSG jyräsi lopulta 1-3 -vierasvoittoon.

Voittomaali näki päivänvalonsa 69. minuutin kohdalla, kun Marquinhos tuikkasi maalin edustalta pallon ohi David de Gean. Minuutti myöhemmin Fred lensi ulos toisen keltaisen kortin myötä, joten United joutui hakemaan tasoitusmaalia alivoimaisena.

Yritystä oli, mutta muutamasta hyvästä paikasta huolimatta loppukiri ei tuottanut tulosta. Lopulta Neymar sinetöi lisäjalla ottelun päätösnumerot 1-3:een ylivoimahyökkäyksestä.

H-lohkon päätöskierroksesta tulee huikean jännittävä, sillä PSG, Manchester United sekä RB Leipzig ovat tällä hetkellä kaikki tasapisteissä. Parhaissa asetelmissa ovat PSG ja ManU, joille kummallekkin riittää tasapeli viimeisestä ottelusta. PSG kohtaa päätöskierroksella Basaksehirin, ManU RB Leipzigin.