Advertisement

Manchester Unitedin lainassa olevien pelaajien ensi kauden kuviot ratkeamassa – kaksi puolustajaa jättämässä seuran

Manchester Unitedilla on tällä hetkellä toistakymmentä pelaajaa lainalla, joista neljä nimekkäintä ovat Alexis Sanchez, Marcos Rojo, Chris Smalling sekä Dean Henderson.

Nelikon lainasopimukset päättyvät kesäkuussa, mutta Italiassa pelaavien Sanchezin ja Smalling, sekä Englannissa pelaavan Hendersonin on määrä jatkaa lainalla siihen saakka, kunnes kaudet saadaan pelattua päätökseen. Rojon kohdalla tilanne on toinen. Argentiinan Superliigan jatkosta ei ole tietoa, joten kasvattajaseurassaan Estudiantesissa lainalla oleva puolustaja on palaamassa takaisin Manchesteriin kuun vaihteessa.

30-vuotiaan Rojon visiitti Manchesterissa tulee todennäköisesti jäämään kuitenkin lyhyeksi, sillä hänen ManU-sopimustaan on jäljellä enää yksi vuosi. Manchesterilaisseura etsii kiivaasti argentiinalaispuolustajalle ostajaa saadakseen hänestä vielä siirtokorvauksen.

23-vuotiaan, Englannin jalkapallomaajoukkueen portteja kolkuttelevan Hendersonin ensi kauden osoite vaikuttaa myös varmalta. Tietojen mukaan Henderson jatkaa Sheffield Unitedissa vuoden mittaisella lainasopimuksella. Ensi kausi olisi englantilaisvahdille jo kolmas Sheffield Unitedissa.

Myös Smallingin tulevaisuuden kuviot ovat sinettiä vaille valmiit. Englantilaistoppari on pelannut loistavan kauden AS Romassa, eikä hän ole enää palaamassa Manchesteriin. Roma ja United neuvottelevat Smallingin pysyvästä siirrosta, mutta seurat eivät ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen siirtokorvauksesta.

Manchester Unitedin palkkakuninkaan, Alexis Sanchezin, tulevaisuus on vielä pahasti hämärän peitossa. Sanchez siirtyi täksi kaudeksi lainalle Interiin, mutta lokakuun maajoukkuetauon aikana kärsitty loukkaantuminen vesitti suurimmaksi osaksi lainapestin. Interin urheilutoimenjohtaja Piero Ausilio kuitenkin kertoi tällä viikolla, että hän on halukas pitämään Sanchezin joukkueessa myös ensi kaudella, mikäli chileläishyökkääjä onnistuu loppukauden peleissä.