Advertisement

ManUn valmennustiimiltä vaatimus seurajohdolle – edellisten siirtoikkunoiden virheistä opittava

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer haluaa seuran nopeuttavan laitahyökkääjä Jadon Sanchon hankintaa.

ESPN:n mukaan Manchester United on tällä hetkellä ainut joukkue, joka enää tosissaan taistelee Sanchon allekirjoituksesta, joten manchesterilaisseura tulee saamaan haluamansa lyödessään tarpeeksi suuren setelinipun pöydälle.

Manchester Unitedin toimitusjohtaja Ed Woodward on tiettävästi valmis tarjoamaan “vain” 50 miljoonaa puntaa Sanchosta, mutta lähteiden mukaan Solskjaer ja hänen valmennustiiminsä haluavat seuran tekevän realistisemman tarjouksen varmistaakseen sen, että siirto saadaan toteutumaan mahdollisimman nopeasti.


Unitedin valmennustiimin vaatimuksen ymmärtää varsin hyvin, sillä viime vuonna manchesterilaisseura neuvotteli Leicesterin kanssa melkein kaksi kuukautta Harry Maguiren siirrosta. Woodward oli aluksi valmis maksamaan Maguiresta 40 miljoonaa puntaa, mutta lopulta siirtosumma kohosi 80 miljoonaan puntaan.

Maguire siirtyi ManUun samaisella viikolla, kun valioliigakausi alkoi, joten englantilaistoppari ei ehtinyt osallistumaan yhdessä muun joukkueen kanssa harjoituskiertueelle.

Maguiren kaltainen tapaus nähtiin Unitedin osalta myös tammikuun siirtoikkunan aikana, kun Bruno Fernandes liittyi seuraan vain 24 tuntia ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Myös tuolloin Woodwardin “piheys” maksoi kallisarvoista aikaa, sillä siirto oltaisiin voitu toteuttaa jo tammikuun alussa siirtoikkunan avauduttua.