Advertisement

Marcelo Bielsa: ”Emme voi sivuttaa Man United -ottelun merkitystä valmistautuessamme”

Manchester United kohtaa sunnuntaina Leedsin 16 vuoden tauon jälkeen Old Traffordilla. Seurojen välinen paikalliskamppailu oli aikanaan yksi kiihkeimmistä ja odotetuimmista kohtaamisista joukkueiden kausien aikana ja ottelut tarjosivat usein varsin rajuja otteita puolin ja toisin.

16 vuoden aikana on ehtinyt tapahtua paljon ja pöly otteluparin ympärillä on ehtinyt laskeutua, mutta Leeds-koutsi Marcelo Bielsa ei voi olla huomioimatta kamppailun historiaa joukkueen valmistautumisessa. Argentiinalaisvelho onkin reflektoinut oman uransa aikaisten kiihkeiden derbyjen antia valmistaessaan joukkuettaan tulevaan koitokseen.

”Jos minun täytyy huomioida ison paikalliskamppailun merkitystä toiminnassani, käytän omia kokemuksia niistä paikalliskamppailuista, joita koin Newellin fanina tai pelaajana Rosariota vastaan.”

”Leeds ei sivuuta sitä, mitä tällainen ottelun pelaaminen merkitsee ja olemme valmistautuneet tämän ottelun luonteen vaatimalla tavalla.”

”Olen ollut täällä 2,5 vuoden ajan ja tunnen seuran historian hyvin.”

Leeds sijaitsee Manchesterin välittömässä läheisyydessä ja joukkueen fanit ovat odottaneet paluuta Valioliigaan kuin kuuta nousevaa. Jalkapallohullun kaupungin harmiksi otteluun ei pääse osallistumaan tiukkojen koronarajoitusten takia, mutta joka tapauksessa voitto ottelusta merkitsee paljon. Näin ollen näemme todennäköisesti kiihkeän ja vauhdikkaan kamppailun sunnuntaina, kun joukkueet kohtaavat klo 18:30 alkavassa ottelussa.