Advertisement

Marco Silvan tavoitteet korkealla – “Haluamme tehdä kannattajat ylpeiksi”

Evertonin uudella managerilla Marco Silvalla on selvät tavoitteet mielessä. Silva haluaa saada seuran kannattajat jälleen nauttimaan suosikkijoukkueensa jalkapallon katsomisesta. Silva haluaa Evertonin olevan joukkue, josta kannattajat voivat olla jälleen ylpeitä. Silvaa huhuttiin manageriksi Goodison parkille jo ennen vuodenvaihdetta, mutta tuolloin Watford ei päästänyt manageriaan lähtemään. Everton palkkasi lopulta Sam Allardycen seuran manageiksi, jonka jälkeen Watford päätti antaa Silvalle potkut. Everton irtisanoi kauden päätteeksi Big Samin sopimuksen ja palkkasivat Silvan joukkueen manageriksi.

“Ensinnäkin olen todella innoissani tästä uudesta haasteesta”, Silva kertoi Sky Sports Newsille.

“Tämä on suuri haaste ja suuri seura. Olen todella innoissani ja ylpeä itseni ja henkilökuntani puolesta, saadessamme työskennellä täällä.”

“Se mitä haluamme, on tehdä kannattajat ylpeiksi näkemästään joka päivä. Tiedän mitä he haluavat. Odotukset ovat todella korkealla ja se on normaalia.”

“Meidän on saatava seura oikealle sijalle sekä tehdä seurasta paremman ja paremman. Nämä ovat minun odotuksiani samoin kuin omistajankin odotuksia.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom