Advertisement

Marcus Forss maalasi debyytissään – Pukki maalasi myös omassa ottelussaan

Brentfordin Marcus Forss pelasi debyyttinsä ykkösjoukkueessa Carabao-cupin ottelussa Southendin vieraana. Forss pääsi avaukseen ja pelasi täydet 90 minuuttia. Forssin debyytti oli erinomainen, sillä suomalainen teki joukkueensa 0-1 osuman, joka oli samalla myös hänen ensimmäinen maalinsa ykkösjoukkueessa kilpailullisessa ottelussa. Brentford voitti ottelun lopulta 2-4 ja eteni liiga-cupissa seuraavalle kierrokselle.

”Tuntuu fantastiselta”, Forss kertoi haastattelussa ottelun jälkeen.

”Tämä oli hyvä esitys myös koko joukkueelta. Etenimme seuraavalle kierrokselle.”

”Nautin todella paljon. Tämä oli minulle suuri kokemus ja ensimmäinen otteluni ykkösjoukkueessa. Nyt minun on vain jatkettava samalla tavalla.”

Forssilta kysyttiin, mitä joukkueen päävalmentaja Dean Smith sanoi hänelle ottelun jälkeen.

”Vain, että ’Hyvin tehty’.”

Maali oli hyvä osoitus siitä, että suomalainen on valmis pelaamaan säännöllisemmin Brentfordin ykkösjoukkueessa. Rankan ottelutahdin johdosta tuo mahdollisuus tulee varmasti hyvin pian.

Myös Norwichin Teemu Pukki onnistui maalinteossa Carabao-cupin ottelussa Stevenagea vastaan. Pukki aloitti ottelun vaihdosta, mutta pääsi kentälle 78. minuutilla pelin ollessa tasan 1-1. Norwich meni hieman viisi minuuttia myöhemmin 2-1 johtoon ja Pukki itse viimeisteli loppunumerot 3-1 ottelun 89. minuutilla.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom