Advertisement

Marcus Rashfordille kritiikkiä – “Hän ei ole luontainen maalintekijä”

Paul Mersonin mielestä Marcus Rashford ei ole “luontainen maalintekijä” ja hän ei ole ansainnut keskushyökkääjän paikkaa Manchester Unitedissa eikä Englannin maajoukkueessa.

Rashford taistelee seurajoukkueessaan peliajasta Romelu Lukakun kanssa, joka on osoittanut jo vuosien ajan olevansa kovan luokan maalintekijä. Englannin maajoukkueessa kilpailua käydään Harry Kanen kanssa, joka takoo kovia maalimääriä kaudesta toiseen Valioliigassa – viimeisimmissä otteluissa kaksikko on tosin pelannut yhdessä Englannin hyökkäyksessä.

Mersonin mielestä Rashford on tuhlannut liikaa maalipaikkoja ollakseen jokaisen hyökkäyksen keskipisteenä.

“Minun mielestäni hän ei ole lahjakas viimeistelijä, hän ei ole luontainen maalintekijä, Merson sanoi Sky Sportsille.

“Kun pelaat huippujoukkueessa, ja Englannin maajoukkueessa, sinun tulee käyttää maalipaikat hyväksesi. Katso vaikka Romelu Lukakua, hän teki jälleen kaksi maalia Belgialle – hän on maalintekijä.

“Newcastlea vastaan hän puski lähietäisyydeltä ohi ja Kroatiaa vastaan hän tuhlaili maalipaikkoja, et voi pelata hyökkääjänä yhdessä maailman suurimmista seuroista ja missata tällaisia maalipaikkoja.

Kesän MM-kisojen jälkeen Englanti on pelannut kaksi Nations Leaguen ottelua ja yhden harjoitusottelun. Englanti on näissä otteluissa tehnyt yhteensä kaksi maalia – Rashford on vastannut molemmista.