Advertisement

Marcus Rashfordin viime hetken maali Manchester Unitedin pelastus – ManU nousi jo sarjakärki Liverpoolin kantaan

Valioliigassa oli täysi tohina päällä tiistai-iltana, kun pelejä pelattiin viisi kappaletta. Suurin mielenkiinto kiinnittyi Old Traffordille, jossa Manchester United sai vieraakseen Wolvesin.

Tapahtumaköyhässä ottelussa ei maalipaikoilla saatika maaleilla juhlittu, mutta lopulta Manchester United vei ottelussa pidemmän korren.

Ottelu oli jo päättymässä maalittomaan tasapeliin, kunnes Marcus Rashfordin sooloilu tuotti isännille voittoon riittäneen maalin. Englantilaishyökkääjä neppaili aikansa, laukoi kohti maalia, ja pallo kimposi Wolves-puolustuksen kautta maaliverkon perukoille.

Rashfordin kauden seitsemäs valioliigaosuma oli kolmen pisteen arvoinen, ja jonka ansiost hyvässä vireessä oleva manchesterilaisseura nousi jo sarjataulukon kakkoseksi, vain kahden pisteen päähän sarjakärki Liverpoolista.

Illan muissa otteluissa Arsenal kukisti vieraskentällä Brightonin 1-0 -lukemin, Burnley nappasi samoin numeroin täydet sarjapisteet kotiottelustaan Sheffield Unitedia vastaan ja Leeds murskasi West Bromwichin vieraissa peräti 5-0. Maaliton tasapeli nähtiin St Mary’silla, jossa Southampton ja West Ham eivät saaneet selvää toisistaan.