Advertisement

Mario Götze Liverpooliin kesällä? – “Se on aina hyvä vaihtoehto”

Kuva: TT, imago sportfotodienst

Borussia Dortmundin keskikenttäpelaaja Mario Götze aikoo lähteä saksalaisseurasta kuluvan kauden päätteeksi, kun hänen sopimuksensa päättyy.

Bildin mukaan 27-vuotias Götze ei ole halukas jatkamaan sopimustaan Dortmundin kanssa, vaikka hänelle on tarjottu uutta jatkosopimusta.


Saksalle kesällä 2014 maailmanmestaruuden ratkaisseesta Götzestä on tulossa kesällä vapaa agentti, eikä ottajista liene pulaa.

Yksi kiinnostuneista lienee Liverpool, jonka saksalaismanageri Jurgen Klopp yritti saada Götzeä merseysidelaisseuraan jo vuonna 2016. Tuolloin Götze kuitenkin päätti siirtyä Dortmundiin.

“Päätin lähteä Bayernista ja Jurgen Klopp oli kiinnostunut hankkimaan minut Liverpooliin”, Götze kertoi hänestä vuonna 2018 julkaistussa dokumenttielokuvassa.

“Olin myös itse kiinnostunut työskentelemään hänen kanssaan uudestaan. Päätin kuitenkin palata Dortmundiin, mutta se ei ollut päätös Liverpoolia tai Jurgen Kloppia vastaan.

“Hän on maailmanluokan valmentaja, ja siksi se on aina hyvä vaihtoehto [työskentely Kloppin kanssa].”

Hiljattain DAZN:lle annetussa haastattelussa Götze kertoi olevansa edelleen yhteyksissä Kloppin kanssa, joten Liverpool voi olla hyvinkin todennäköinen seura hyökkäävälle keskikenttäpelaajalle ensi kaudesta lähtien.