Advertisement

Markku Kanerva: ”Jotenkin vaikea iloita tappion jälkeen”

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kertoi ottelun jälkeen ristiriitaisista tunnelmistaan. Joukkue oli juuri kärsinyt 1-0 tappion Kreikalle, mutta tappionkin myötä varmistanut lohkovoiton, sekä paikan jatkopeleissä. Huuhkajat ovat pelanneet erinomaiset karsinnat ja eilen Albin Granlundin omalla maalilla tullut tappio oli Huuhkajien ensimmäinen Nations Leaguessa. Samalla maali oli ensimmäinen Suomen verkkoon tehty osuma.

”Vähän hassut fiilikset. Ei ole tottunut, että on onnellinen olo hävityn pelin jälkeen. Mutta toisaalta jos ajattelee, että tämä oli vähän niin kuin eurocup-peli: 2-0-tulos kotikentällä ja nyt hävittiin, niin mentiin yhteistuloksella 2-1 jatkoon ja lohkovoittoon”, Kanerva kertoi ottelun jälkeen palloliiton-verkkosivuilla.

”Tämä riitti meille ja päästiin välitavoitteeseen.”

”Tavallaan sääli, että nyt kun maali meni, se meni omasta pelaajasta. Vieläkään ei ole vastustaja tehnyt pitkään aikaan maalia.”

”Kokonaisuudessaan täytyy olla tyytyväinen.”

Huuhkajilla on alkulohkossa vielä yksi ottelu jäljellä. Tuossa ottelussa se kohtaa Unkarin vieraskentällä tulevana sunnuntaina. Ottelu alkaa totutusti klo 21.45 Suomen aikaa.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom