Advertisement

Martial: Managerin luottamus oli suuressa roolissa huippukauteni taustalla

Ranskalaishyökkääjä Anthony Martial kiitti Manu-luotsi Ole Gunnar Solskjaeria, joka mahdollisti hänen uransa parhaan kauden maalitilastojen valossa. 24-vuotias ranskalainen paukutti kaikki kilpailut mukaan lukien 23 maalia kauden aikana, joka oli suurin lukeman seuran sisäisessä maalipörssissä.

Martial esiintyi myös useammassa ottelussa kuluneella kaudella kuin aikaisempina kausina, joka mahdollistui Solskjaerin peluuttamisen takia.

”Mielestäni onnistuminen mahdollistui sen takia, että sain enemmän peliaikaa. Pelasin käytännössä jokaisessa ottelussa.”

“Edellisillä kausilla en päässyt pelaamaan säännöllisesti. Olin paljon penkillä ja sen takia oli vaikea esiintyä hyvin, kun pääsin avaukseen. Tällä hetkellä tiedän valmentajani uskovan minuun ja olen luottavainen, että aloitan aina seuraavassa ottelussa. Joten annan kaikkeni, jotta voin maksaa takaisin minulle annetun luottamuksen.”

”Olen nälkäinen tekemään maaleja, koska minulle maali on aina maali. Kun pystyn tekemään enemmän yksinkertaisia ja ”helppoja” maaleja, tiedän, että kykenen osumaan useammin kauden aikana. Työskentelen sen kanssa paljon harjoituksissa ja yritän toteuttaa niitä asioita ottelutilanteissa.”

Martial osui kauden aikana yhden kerran enemmän kuin hänen joukkuetoverinsa Marcus Rashford. Hänen mukaansa heidän välillään vallitsee kilpailutilanteesta huolimatta terve kaveruussuhde.

”Olemme pelanneet Marcuksen kanssa yhdessä jo viiden kauden ajan ja ymmärrämme hyvin toisiamme. On positiivista, että meillä on näinkin hyvä yhteys välillämme.”

”Annamme aina kaikkemme joukkueen voiton eteen, joten jos hän on paremmassa paikassa tai vastaavasti minä olen paremmassa paikassa, jaamme aina pallon paremmassa paikassa olevalle.”

“Meillä on terve kilpailu keskenämme, mutta isoin asia on, että meillä on hyvä suhde toistemme kanssa.”

Manchester Unitedin tuleva kausi alkaa syyskuun 19. päivä kotiottelulla Crystal Palacea vastaan.