Advertisement

Martialin otteet eivät ole vakuuttaneet José Mourinhoa

Anthony Martialilta odotettiin suuria tekoja siirtyessään 36 miljoonalla punnalla Manchester Unitediin syyskuussa 2015. Monacossa alun perin läpimurtonsa tehnyt ranskalaishyökkääjä ei ole kuluneen kauden aikana onnistunut vakuuttamaan päävalmentaja José Mourinhoa. Portugalilaisvalmentaja on tehnyt selväksi, ettei Martial ole koskematon ja tiedostaa että samalle pelipaikalle löytyisi vaihtopenkin puolelta yllin kyllin paikkaajia.

Martial jätettiin viime viikolla pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle, Man Unitedin matkatessa Stoke Cityn vieraaksi, ja on tietojen mukaan lähtenyt viikonlopuksi Pariisiin mieluimmin kuin kannustanut joukkuettansa 1-1 tasapeliin päättyneessä ottelussa. Martial jätettiin niin ikään pois pelaavasta kokoonpanosta eilisessä EFL Cupin semifinaalissa Hull Cityä vastaan. Mourinho on kuitenkin tiedottanut, ettei Martialin kanssa ole mitään ongelmia, ja että pelaajat saavat vapaasti valita olinpaikkansa vapaapäivien aikana.

Martial itse on ilmoittanut olevansa tyytyväinen elämäänsä Old Traffordilla, eikä varmasti ole siirtymässä pois punapaidoista tammikuun aikana. Ainoastaan kaksi valioliigamaalia kauden aikana viimeistellyt ranskalaishyökkääjä joutuu kuitenkin taistelemaan pelipaikastaan. Unitedin riveistä löytyy niin ikään laiturin tonttia taitavat Ashley Young, Jesse Lingaard, Marcus Rashford ja Henrikh Mkhitaryan.