Advertisement

Martinezin tiedostaa Belgian puutteen Ranska-ottelussa – ”Me emme löyttäneet maagisuutta”

Ranska kaatoi eilen välierissä Belgian ja eteni MM-kisojen loppuotteluun. Ranska puolusti ottelussa hyvin kurinalaisesti ja pyrki iskemään terävillä vastaiskuilla. Taktiikka toimi erinomaisesti. Belgian manageri Roberto Martinezilla on käsitys siitä, mitä heiltä jäi ottelussa puuttumaan.

”Se oli hyvin tiukka ottelu. Ottelussa ei ollut kovinkaan montaa tilannetta, josta ottelun olisi voinut ratkaista”, Martinez kertoi FIFA.comille

”Voiton ja tappion erona oli yksi kuolleesta pallosta tullut tilanne. Niin tiukka ottelu oli.”

Ranska puolusti ajoittain hyvin syvällä omalla puolustusalueellaan. Ylin puolustaja oli toisinaan noin 30 metrin päässä omasta maalivahdista. Taktiikka vaatii paljon kurinalaisuutta. Ranska oli myös erinomainen nopeissa vastaiskuissaan ja pystyi niiden kautta luomaan hyviä maalintekopaikkoja myös itse.

”Meidän on annettava tunnustusta Ranskalle siitä, miten hyvin he puolustivat. Jopa tietyt hyökkääjät olivat alhaalla puolustamassa ja kunnioittamassa meitä sillä tavalla.”

”Me emme pystyneet löytämään maagisuutta maalin edessä, emmekä myöskään onnea.”

Martinez on kaikesta huolimatta ylpeä tapaan, miten pelaajat taistelivat ottelussa loppuun saakka.

”Olen pelaajista hyvin ylpeä. Jos häviät ottelun, niin häviä se yrittämällä, antamalla kaikkesi viimeiseen sekuntiin saakka.”

 

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom