Advertisement

Matic uskoo Lukakun saavuttavan isoja asioita Manchester Unitedissa

Manchester Unitedin serbialaiskeskikenttäpelaaja Nemanja Matic on ykköshyökkääjä Romelu Lukakun tukena, jotta hän saavuttaa isoja asioita Old Traffordilla. Lukaku siirtyi viime kesänä Evertonin riveistä Manchester Unitediin reilulla 85 miljoonan euron siirtosummalla. Lukakun alku uudessa seurassa oli taianomainen, sillä belgialaishyökkääjä viimeisteli seitsemässä ensimmäisessä ottelussa seitsemän maalia. Sen jälkeen on ollut vaikeampaa, ja 19 edellisessä pelissä maaleja on syntynyt vain viisi.

Matic on kuitenkin joukkuetoverinsa tukena. Hän kuvailee Sky Sportsin verkkosivuilla Lukakua hienoksi hyökkääjäksi.

”Se ei ole helppo tilanne nuorelle hyökkääjälle, koska kaikki odottavat sinun tekevän maaleja jokaisessa pelissä. Ei ole helppoa tulla toimeen sellaisten odotusten kanssa, mutta Lukaku on jo osoittanut pärjäävänsä hyvin”, Matic sanoo.

”Lukaku on mentaalisesti vahva, ja olen varma, että hän jatkaa maalien tekemistä. Hän on yhä nuori ja voi parantaa lisää. Olen varma, että hän tulee tekemään suuria asioita Manchester Unitedille”, Matic kommentoi.

Tuoreempi vahvistus Old Traffordilla on Alexis Sánchez, joka siirtyi Arsenalin riveistä Manchester Unitediin tammikuun siirtoikkunan aikana. Matic on vaikuttunut chileläisvahvistuksen kovasta työasenteesta.

”Olemme iloisia saadessamme hänet joukkueeseen, sillä tällaisissa otteluissa laadukkaat pelaajat voivat ratkaista pelin”, Matic kertoo ja viittaa sunnuntaiseen Chelsea-otteluun.

”Olen varma, että hän tulee olemaan hyvin tärkeä meille sunnuntaina ja koko loppukauden ajan. Olen iloinen, että Sánchez on joukkuetoverini.”

Sunnuntaina edessä on iso ottelu, kun Manchester United isännöi Chelseaa. Manchesterilaiset ovat toisena Valioliigassa. Chelsea majailee neljäntenä vain kolmen pisteen päässä kotijoukkueesta.

”Chelsealla on varmasti hyviä pelaajia. Se on aina hienoa pelata hyviä joukkueita vastaan. Katson mieluusti eteenpäin tulevaa ottelua kohti”, Matic toteaa.