Advertisement

Matt Dohertyn siirto Tottenhamiin varmistui – ”Olen ylpeä saadessani liittyä näin suureen seuraan”

Wolverhamptonissa erinomaisia esityksiä tarjoillut Matthew Doherty siirtyy Tottenhamiin. Aikaisemmin viikolla uutisoitiin seurojen löytäneen yhteisymmärryksen siirtosummasta, joka oli lopulta 16 miljoonaa euroa. 28-vuotias irlantilaispuolustaja allekirjoitti nelivuotisen sopimuksen pohjoislontoolaisseuran kanssa.

Doherty kommentoi siirtoa innokkaana Spurs TV:n haastattelussa.

”Olen ylpeä saadessani liittyä näin suureen seuraan. Maailman paras stadion ja luultavasti paras näkemäni harjoituskeskus, minkä minä olen nähnyt.”

”Kauden ensimmäinen ottelu on jo kahden viikon päästä, enkä malttaisi odottaa. Kun puen pelipaidan päälleni, se tarkoittaa täyttä panostani kentällä.”

”Voin pelata topparina, wing-backina, keskikentällä ja normaalina laitapuolustajana. Minua voi käyttää monipuolisesti kentällä ja tulen antamaan kaikkeni tälle seuralle.”

”Vietin Wolvesissa uskomattoman hienoja vuosia. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa siitä seurasta. Mutta tämä siirto tarkoittaa sitä, että vien pelini ja urani seuraavalle tasolle. Tottenhamin kanssa otan ison askeleen eteenpäin.”

Doherty esiintyi Wolves-paidassa edelliskaudella yhteensä 50 ottelussa ja takoi niihin upeat seitsemän maalia. Hän tuo siis Spursin takalinjoille vakuuttavan puolustustyöskentelyn lisäksi alituisen uhan myös hyökkäyspäähän.

Tottenham twiittasi heti siirron julkaisun jälkeen hauskan videon, jossa Doherty joutui poistamaan vanhat twitter-päivityksensä, joissa hän vannoi uskollisuuttaan Arsenalille.