Advertisement

Mauricio Pochettino haikailee paluusta Spursiin: ”Haluan tuntea sen, mitä pokaalin voittaminen Tottenhamin kanssa merkitsee”

Tottenhamin ex-manageri Mauricio Pochettino kertoo olevansa motivoitunut seuraavaan projektiinsa, mutta haluaa vielä jonain päivänä palata Spursiin lopettamaan aloittamansa työn.

Pochettino on viime viikkojen aikana yhdistetty huhuissa vahvasti Newcastleen. Mahdollisten saudiomistajien kerrotaan olevan vakuuttuneita siitä, että argentiinalainen pystyy nopeallakin aikataululla nostamaan Harakat yhdeksi Euroopan suurseuroista. Pochettinolle ollaan tarjoamassa hulppeaa 19 miljoonan punnan vuosipalkkaa.

Argentiinalainen, joka sai marraskuussa potkut Spursista, muistelee kuitenkin yhä kaiholla aikaansa pohjoislontoolaisseurassa, jossa hän valmensi yli viiden vuoden ajan.


”Se oli uskomaton matka, joka päättyi tapaan, jolla kukaan ei halunnut sen päättyvän”, Pochettino kertoi BT Sportille.

”Mutta syvällä sydämmessäni olen varma, että polkumme kohtaavat uudelleen. Siitä päivästä lähtien, kun lähdin seurasta, unelmani on ollut palata jonain päivänä ja yrittää saada loppuun työ, jota emme saaneet päätökseen. Olimme niin lähellä voittaa Valioliigan ja Mestarien liigan.”

”Mutta tietysti odotan innolla seuraavaa liikettä ja olen todella motivoitunut seuraavaan projektiin.”

”Syvällä sisimmässäni haluan kuitenkin palata vielä takaisin Spursiin, koska fanit ovat niin erityisiä. Ehkä siihen menee viisi vuotta, ehkä kymmenen, mutta ennen kuolemaani haluan vielä luotsata Tottenhamia ja tuntea sen, mitä yhden pokaalin voittaminen Tottenhamin kanssa merkitsee.”