Advertisement

Mauricio Pochettino hehkuttaa suurseurojen tavoittelemaa maanmiestään: ”Yksi maailman parhaimmista hyökkääjistä”

Entinen Tottenham-manageri Mauricio Pochettino on ylistänyt Interin argentiinalaishyökkääjä Lautaro Martinezia. Toistaiseksi työttömänä oleva argentiinalaisluotsi pitää maanmiestään yhtenä maailman parhaimmista hyökkääjistä.

22-vuotias Martinez on noussut raketin lailla yhdeksi maailman himoitummaksi hyökkääjäksi. Kesällä 2018 Interiin siirtynyt argentiinalainen on tehnyt tällä kaudella 31 pelaamassaan ottelussaan 16 maalia.

Martinezin vahvat peliesitykset ovat kiinnittäneet useiden suurseurojen, kuten Barcelonan, Manchester Unitedin ja Chelsean mielenkiinnon. Pochettino kertoo ymmärtävänsä, miksi Martinez kiinnittää niin paljon huomiota.

”Lautaro Martinez on yksi maailman parhaimmista hyökkääjistä”, Pochettino kertoi Radio La Platalle.

”Kyse ei ole vain siitä, mitä hän tekee nyt, vaan siitä, kuinka suuri potentiaali hänellä on vielä kehittyä. Jos ryhdyt etsimään hyökkääjää isoon seuraan, hänen nimensä on ehdottomasti oltava listalla.”

Martinezin sopimus Interin kanssa ulottuu kesään 2023 asti. Transfermarktin mukaan hänen siirtomarkkina-arvonsa on 80 miljoonaa euroa, mutta huhujen mukaan Inter on asettanut argentiinalaishyökkääjälleen peräti 150 miljoonan euron hintalapun.