Advertisement

Mauricio Pochettino: ”Manchester City oli parempi”

Tottenham koki eilen ensimmäisen tappionsa Valioliigassa sitten joulukuun 16. päivän. Joulukuussa Tottenham hävisi vieraskentällä 4-1 Manchester Citylle. Eilen sama joukkue syötti karvasta kalkkia, kun Tottenham hävisi 1-3 kotikentällään sarjakärjelle. Manchester Cityn maalit viimeistelivät Gabriel Jesus, İlkay Gündoğan ja Raheem Sterling. Tottenhamin ainoan osuman iski Christian Eriksen.

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino ei jättänyt ottelun jälkeen selittelyille sijaa.

”Me aloimme pelaamaan vasta 2-0-tappioasemassa. Teimme maalin, mutta totta kai koko 90 minuutin katsannossa Manchester City oli parempi”, Pochettino kommentoi Sky Sportsin verkkosivuilla.

”Onnittelemme heitä. He ovat hyvin lähellä Valioliigan voittamista.”

”Tapa, jolla hävisimme, oli pettymys, mutta meillä ei ole mitään huolta. Olemme neljän parhaan joukossa ja meidän täytyy jatkaa eteenpäin tästä pelistä”, Pochettino sanoo.

Tottenhamilla on edessään Valioliigaottelu Brightonia vastaan ja FA Cupin välieräpeli Manchester Unitedia vastaan. Tappiosta huolimatta argentiinalaisvalmentaja ei ole stressaantunut tulevaisuudesta.

”Tärkein asia nyt on olla valmiina tiistaiksi (Brighton-otteluun)”, Pochettino kertoo.

”Tapa, jolla päästimme maalit, oli pettymys minulle ja pelaajille, mutta meillä ei ole mitään huolta. Meidän täytyy olla valmiina pelaamaan tiistaina.”

”Olemme neljän parhaan joukossa ja olemme pelanneet niin hyvin, että meillä on mahdollisuus päättää kausi näihin sijoihin ja sitten meillä on välieräpeli. On runsaasti asioita ajateltavana tämän pelin jälkeen”, Pochettino toteaa.