Advertisement

Maurizio Sarri haluaa ”lemmikkinsä” takaisin – Juventuksen ja Chelsean välillä muhii pelaajavaihtokauppa

Juventuksen manageri Maurizio Sarri pyrkii kesällä hankkimaan Chelsean keskikenttäpelaaja Jorginhon torinolaisseuraan.

Sarri ja Jorginho ovat olleet viime vuosien aikana kuin paita ja peppu. Kaksikon yhteistyö alkoi kesällä 2015 Napolissa, josta he siirtyivät yhdessä kesällä 2018 Chelseaan. Sarri sai kuitenkin lähteä ensimmäisen Chelsea-vuotensa jälkeen ja kaksikko erkaantui toisistaan.

28-vuotiaalla Jorginholla on nykyistä Chelsea-sopimusta jäljellä vielä kolme vuotta, mutta Sarrin kerrotaan olevan luottavainen, että hänen ja Jorginhon tiet kohtaavat jälleen ensi kaudella.


Juventus tutkii erilaisia vaihtoehtoja, miten seura pystyisi hankkimaan Sarrin ”lemmikin” lontoolaisseurasta. Koronaviruspandemia on vaikuttanut isosti myös torinolaisseuran talouteen, joten seuralla ei ole varaa maksaa monien kymmenien miljoonien eurojen siirtokorvauksia.

Sky Sportsin tietojen mukaan Juventus tulee todennäköisesti lähestymään Chelseaa tarjouksella, johon seura sisällyttää keskikenttäpelaaja Miralem Pjanicin. Pjanic on siirtomarkkina-arvoltaan hieman Jorginhoa edullisempi pelaaja, joten torinolaisseuran tulee maksaa lisäksi myös muutamien miljoonien eurojen siirtosumma.