Maurizio Sarri hämmentynyt joukkueen luuhistumisesta – ”pelasimme kauden parhaan 45-minuuttisen”

Valioliigassa neljän parhaan joukkoon pyrkivä Chelsea kärsi sunnuntaina 2-0 -tappion Evertonia vastaan Goodison Parkilla. Tappio oli lontoolaisseuralle jo neljäs viimeisestä viidestä Valioliigan vierasottelusta.

Chelsea-manageri Maurizio Sarri oli luonnollisesti pettynyt tappion jälkeen, mutta löysi joukkueen esityksestä paljon hyvää eikä vielä haudannut haaveita TOP-4 sijoituksesta.

”Se ei ole mahdotonta, miksi olisi? Meidän on otettava kiinni vain kolme pistettä, joten se ei ole mahdotonta kahdeksassa ottelussa. Se on mahdotonta jos emme pysty parantamaan, jos emme pysty välttämään toisen puoliajan kaltaista esitystä, Sarri sanoi.

”Meidän täytyy vain pelata seuraavat kahdeksan ottelua samalla tavalla kuin pelasimme ensimmäisellä puoliajalla. Pelasimme luultavasti koko kauden parhaan 45-minuuttisen, kunnes yhtäkkiä toisen puoliajan alussa lopetimme pelaamisen. En tiedä miksi.

”On mahdotonta, että ongelma olisi ollut fyysinen, koska jos sinulla on fyysinen ongelma, luuhistuisimme asteittain, emme sekunnissa.

”Pelaajien on hyvin vaikea selittää minulle muutosta, ja minun on hyvin vaikea selittää sinulle muutosta. Mutta luulen, että se on henkinen lukko.

”Olen huolissani mentaliteettistamme, mutta pelasimme kauden parhaan 45-minuuttisen.”