Advertisement

Maurizio Sarri jättää Chelsean – kolmivuotinen sopimus Juventukseen julkistetaan tänään

Sky Italia ja BBC raportoivat myöhään torstai-iltana, että Juventus ja Chelsea ovat päässeet sopimukseen italialaisluotsi Maurizio Sarrin siirtymisestä torinolaisseuraan.

Kumpikaan seuroista ei ole vielä vahvistanut sopimusta virallisesti, mutta Sarri, joka voitti Europa-liigan Chelsean kanssa, allekirjoittaa Skyn mukaan kolmivuotisen sopimuksen Juventuksen kanssa.

Juventusta pitkään luotsannut Massimiliano Allegri jätti yllättäen torinolaisseuran kauden päätteeksi ja uuden managerin etsiminen alkoi välittömästi. Huhuissa Manchester Cityn Pep Guardiolaa vietiin vahvasti italialaisjätin riveihin, mutta espanjalaisluotsi halusi jatkaa Taivaansinisissä.


Sarrilla oli Chelsean kanssa sopimusta jäljellä, joten Juventus maksaa lontoolaisseuralle korvauksen sopimuksen purkamisesta. Sky:n ja BBC:n mukaan seurat sopivat torstai-iltana viiden miljoonan punnan korvauksesta ja Sarrin pesti Juventuksen kanssa julkaistaan jo tänään.

Sarri saapui Chelseaan Napolista heinäkuussa 2018, joten italialaisluotsin pesti Englannissa jäi vain kauden mittaiseksi. Kausi oli varsin onnistunut, sillä hän johdatti lontoolaisseuran Valioliigassa kolmanneksi ja Euroopan-liigan voittoon.

Chelsean uudeksi manageriksi on vahvasti huhuttu seuralegenda Frank Lampardia, joka luotsasi kuluneella kaudella Mestaruussarjassa pelaavaa Derbyä. Myöskään Jose Mourinhon paluu Lontooseen ei ole täysin poissuljettu vaihtoehto.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!