Maurizio Sarri: ”Olisimme ansainneet voittaa”

Chelsea matkusti Eurooppa-liigan välierien ensimmäisessä osassa Frankfurtin vieraaksi. Ennen ottelua Chelsean päävalmentaja Maurizio Sarri teki kovan ratkaisun ja jätti joukkueen tähtipelaajan Eden Hazardin vaihtopenkille ottelusta. Frankfurt meni nopeasti ottelussa 1-0 johtoon Luka Jovicin puskuosumalla. Pedro tasoitti ottelun aivan ensimmäisen puoliajan viimeisillä sekunneilla. 1-1 numerot jäivät lopulta myös ottelun lopputulokseksi. Sarri oli kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että vieraiden olisi kuulunut voittaa ottelu.

”Me teimme virheen ensimmäisellä 2o. minuutin aikana. Minun tunnelmani penkiltä katsoessani oli, että pelasimme kuin olisimme yrittäneet hakea 0-0 tulosta”, Sarri kertoi.

”Aloimme pelata 25 minuutin jälkeen ja pelasimme mielestäni erittäin hyvin 85. minuutille saakka. Me olisimme ansainneet voittaa ottelun hyvien paikkojen puolesta. 70. minuuttia hallitsimme ottelua täysin.”

”He ovat hyvin vaarallisia vastahyökkäyksissä, jos heille antaa tilaa. Yksi vierasmaali ei ole huono asia, mutta he ovat vaarallisia kotona ja vieraissa.”

”Kaikki riippuu nyt toisesta osasta, joka pelataan Stamford Bridgellä. Me haluamme finaaliin, mutta tiedämme hyvin, että meidän on pelattava ensi viikolla todella hyvin.”

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!