Advertisement

Maurizio Sarri saamassa potkut – Seuralegenda korvaa? Ehdolla myös todellinen yllätysnimi

Chelsea on antamassa potkut päävalmentajalleen Maurizio Sarrille kuluvan kauden jälkeen. Sky Sport Italian toimittaja Gianluca Di Marzion mukaan seura aikoo palkata italialaisluotsin tilalle seuralegenda Frank Lampardin.

Lampard aloitti valmennusuransa tällä kaudella Derbyssä ja on johdattanut joukkueen Mestaruussarjan nousukarsintafinaaliin, eli yhden voiton päähän Valioliigasta. Lampardin Derby kohtaa ensi viikolla Wembleyllä pelattavassa nousukarsintafinaalissa Aston Villan.

Sarrin mahdollisia potkuja voidaan pitää jokseenkin yllättävinä, vaikkakin seuran omat kannattajat ovat läpi kauden vaatineet italialaiselle potkuja. Sarri johdatti Chelsean Valioliigassa kolmanneksi, jota voidaan pitää jo loistavana suorituksena. Lisäksi Chelsea on tällä kaudella edennyt sekä Liigacupin että Eurooppa-liigan finaaliin. Liigacupin finaalissa joukkue kärsi niukan tappion Manchester Citylle rangaistuspotkujen jälkeen, mutta kausi voi saada huipennuksensa ensi viikolla Bakussa pelattavassa Eurooppa-liigan finaalissa.

Lampardin lisäksi Chelsean uudeksi manageriksi on väläytelty todellista yllätysnimeä, Emma Hayesia. 42-vuotias Hayes on toiminut Chelsean naisjoukkueen päävalmentajana vuodesta 2012 alkaen, joten myös hänellä on vahvat sidokset seuraan. Vaikea kuitenkaan uskoa, että naisvalmentaja palkattaisiin miesjoukkueen peräsimeen, ellei sitten Lontoossa ajatella asiaa tasa-arvon kannalta.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!