Advertisement

Mbappe nimesi Chelsea-tähden vuoden kovimmaksi vastustajaksi – “Hän teki suurimman vaikutuksen”

Ranskan ja PSG:n tähtipelaaja Kylian Mbappe luokittelee Chelsean laitahyökkääjä Eden Hazardin parhaaksi pelaajaksi, jonka hän kohtasi vuonna 2018.

Mbappe voitti maanantaina ensimmäistä kertaa jaetun Kopa Trophyn, joka annetaan vuoden parhalle alle 21-vuotiaalle pelaajalle. Kultainen pallo -äänestyksessä Mbappe sijoittui komeasti sijalle neljä.

Mbappe ja Hazard kohtasivat kesällä MM-kisojen välieräottelussa, jossa Ranska voitti Belgian maalein 1-0. Mbappe oli erityisen vaikuttunut Hazardin pelottavasta vauhdista, mutta hän ylisti häntä myös siitä, ettei hän pelannut itsekkäästi, vaan näytti aina olevan halukas syöttämään palloa joukkuekavereille.

“Hän teki minuun suurimman vaikutuksen pelaajista, joita vastaan pelasin tänä vuonna, Mbappe sanoi France Footballille.

“Olin viiden metrin päässä hänestä, ja minua hämmästytti hänen tilannenopeutensa, sillä pallo pysyi koko ajan hänen jalassaan, prosessoiden jatkuvasti informaatiota pitäen päänsä silti ylhäällä. Kentällä ei ollut sellaista tilaa, jota hän ei olisi nähnyt.

Hazard sijoittui Kultainen pallo -äänestyksessä sijalle kahdeksan. Sekä Mbappea että Hazardia pidetään todennäköisinä Ballon d’Orin voittajina lähitulevaisuudessa.