Advertisement

MD: Liverpool tehnyt virallisen tarjouksen Adama Traoresta

Liverpool varmisti torstai-iltana seurahistorian ensimmäisen mestaruutensa Valioliigan aikakaudella.

Sosiaalinen media on täyttynyt eilisillan ja tämän päivän aikana Liverpool-fanien mestaruuspäivityksistä, ja fanien valtaisan riemun ymmärtää, olihan mestaruus Liverpoolille Englannin pääsarjassa ensimmäinen 30 vuoteen. Monelle se oli samalla ensimmäinen elämässään.

Liverpool-faneille lisää riemun aihetta antaa Espanjasta kantautuneet huhut. Mundo Deportivo nimittäin uutisoi, että Liverpool olisi tehnyt virallisen tarjouksen Wolvesin tuulennopeasta voimapesästä, Adama Traoresta.

Oikeana laitahyökkääjänä viihtyvä Traore on yhdistetty siirtohuhuissa jo pitkään Jurgen Kloppin Liverpooliin, mutta nyt siirron toteutuminen on lähempänä kuin koskaan aiemmin.

Wolvesin manageri Nuno Espirito Santo myönsi aiemmin tällä viikolla, ettei hän tiedä, jatkaako espanjalaishyökkääjä enää ensi kaudella Molineuxilla. Kommentti viittasi enemmän tai vähemmän siihen, että Traore olisi lähtökuopissa.

Espanjalaisjätti Barcelonassa jalkapallo-oppinsa saanut Traore on edustanut Wolvesia vuodesta 2018 lähtien. Tällä kaudella espanjalainen on pelannut uransa parhaan kauden tehden 30 pelaamassaan valioliigaottelussaan neljä maalia ja antaen yhdeksän maalisyöttöä.