Advertisement

ME-lukemat menossa uusiksi! Manchester City tehnyt lähes 100 miljoonan euron tarjouksen maajoukkuetopparista

Espanjalaislehti AS:n mukaan Manchester City on tehnyt jättimäisen, peräti 94 miljoonan euron tarjouksen Atletico Madridin urugualaistoppari Jose Maria Gimenezistä.

Lähteen mukaan Man Cityn urheilutoimenjohtaja Txiki Beguiristain on käynyt viime päivien aikana aktiivisesti neuvotteluja Atleticon toimitusjohtaja Miguel Angel Gil Marinin sekä urheilutoimenjohtaja Andrea Bertan kanssa, ja virallinen tarjous on nyt tehty.

Vaikka Cityn tarjous on mahtipontinen, madridilaisseuralla ei tiettävästi ole halua myydä luottotoppariaan, mikä vaikeuttaa siirron toteutumista.


25-vuotiaan Gimenezin sopimuksessa on 120 miljoonan euron ulosostohinta, jonka maksamalla City saisi haluamansa, mutta manchesterilaisseura uskoo saavansa urugualaisen pienemmällä tarjouksella koronaviruspandemian vuoksi.

Mikäli Atletico hyväksyy Cityn tekemän tarjouksen, tulee manchesterilaisseura maksamaan summasta 89 miljoonaa euroa välittömästi. Loput 5 miljoonaa euroa on suorituksiin liittyviä “bonusrahoja”, jotka tulisi Cityn maksettavaksi seuran voittaessa esimerkiksi Mestarien liigan. Siirron toteutuessa Gimenezistä tulisi myös maailman kaikkien aikojen kallein puolustaja.