Meksiko ei pystynyt pysäyttämään Brasiliaa

Brasilia ja Meksiko kohtasivat neljännesvälierissä maanantaina. MM-kisoihin ennakkosuosikkina lähtenyt Brasilia aloitti kisat hyökkäyspelaamisen suhteen jokseenkin vaisusti, mutta on pystynyt nostamaan tasoaan turnauksen edetessä. Meksiko puolestaan avasi kisat kaatamalla hallitsevan maailmanmestarin Saksan. Se hävisi kuitenkin viimeisen alkulohkon ottelun Ruotsille 3-0 ja tuli lohkossaan toiseksi.

Meksiko sai hyvän maalintekopaikan heti ottelun toisella peliminuutilla, mutta Alisson kesti Brasilian maalilla. Ensimmäinen puoliaika mentiin päädystä päätyyn ajoittain erittäin kovaa, mutta maaleja puoliajalla ei kuitenkaan nähty.

Brasilia avasi toisen puoliajan vahvasti. 51. minuutin kohdalla Neymar ja Willian pelasivat hyvin yhteen ja lopputuloksena oli Neymarin tekemä 1-0 johto-osuma.

Brasilia vaihtoi 86. minuutin kohdalla kentältä pois Philippe Coutinhon ja tilalle tuli Roberto Firmino. Firmino ehti olla kentällä vain kaksi minuuttia, ennen kuin hän iski Brasilialle lopullisen ratkaisun.

Meksiko pelasi ajoittain erittäin pirteää jalkapalloa, mutta se ei tällä kertaa riittänyt jatkopaikkaa, kun vastassa oli kivikova Brasiliaa. Brasilia otti lopulta rutiinivoiton ja eteni 2-0 voitolla puolivälieriin, jossa se saa vastaansa Belgian.

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.