Advertisement

Mendy jälleen sivussa loukkaantumisen vuoksi – odotetaan palaavan joukkueen vahvuuteen maajoukkuetauon jälkeen

Kuva: TT, Robbie Stephenson

Manchester Cityn Benjamin Mendy jätettiin ulos kokoonpanosta sunnuntai-illan Wolves-ottelusta. Mendyn poissaolon syyksi kerrottiin takareisivamma, mutta helpottavana tietona voidaan pitää, että hänen odotetaan palaavan Cityn vahvuuteen maajoukkuetauon jälkeen.

2017 Manchester Cityyn siirtynyt ranskalaispuolustaja on kärsinyt paljon loukkaantumista, jonka johdosta hänen murtautumisesta vasempien puolustajien maailman eliittiin on saanut odottaa itseään. Mendyn edelliset kaudet ovat jääneet pelien suhteen vajavaisiksi, kun hän kärsi vaikeasta leikkaushoitoa vaatineesta polvivammasta. Mendy on esiintynyt taivaansinisten paidassa vain 18 kertaa kahden kauden aikana.


Manchester City sai kamppailussa Wolverhamptonia vastaan shokkihoitoa, kun heikossa vireessä alkukaudesta ollut vierasjoukkue ryösti täydet pisteet Etihadilta 0-2 -lukemin. Ottelun hahmona toimi Wolvesin Adama Traore, joka upotti pallon kahteen otteeseen Edersonin selän taakse.

Yllätystappio kauden 8. ottelussa kasvatti Cityn eron sarjakärki Liverpooliin kahdeksaan pisteeseen, mutta viime kautta peilaten, mitään ei ole vielä ratkaistu mestaruuskamppailun osalta. Wolves nousi voitollaan Manchester Unitedin ohitse sarjan 11. sijalle.