Advertisement

Mendy vitsaili paluunsa jälkeen “Olen kuin Cityn kannattajat – käyn jopa vessassa”

Kesällä Manchester Cityyn hankittu puolustaja Benjamin Mendy pääsi vihdoin tosi toimiin otteluissa pitkän loukkaantumisen jäljiltä. Ranskalainen on noussut jo seuran yhdeksi kulttihahmoista, vaikka pelit ovatkin olleet hyvin minimissä toistaiseksi. Syynä tähän on pelaajan humoristinen huulenheitto sosiaalisessa mediassa seuran kannattajien kanssa.

”Naureskelen jatkuvasti kannattajien kanssa sosiaalisessa mediassa”, Mendy kertoi toimittajille paluuottelunsa jälkeen. Manchester City voitti tuossa ottelussa Swansean peräti 5-0.

”Olen kannattajien kanssa hyvin samanlainen. Käyn vessassa ja sitä rataa, joten olen samanlainen.”


Paluunsa johdosta saamista suosionosoituksista Mendy oli äärimmäisen mielissään.

”En ole koskaan kokenut vastaavaa tervetulo-toivotusta. Se oli parasta maailmassa. Se oli uskomaton tunne pitkästä aikaa. Kun menin kentälle, tunnelma oli uskomaton.”

”Olen tehnyt päivittäin kovasti töitä fysioiden, lääkäreiden ja pelaajien kanssa. Tiesin, että tällaisen vamman kanssa meidän olisi odotettava ja tehtävä töitä. Yhdeksän kuukautta on mennyt ja olen vahva.”

”Olin perheeni ja ystävieni kanssa, jotka auttoivat minua tämän ylitse.”

Mendy vaihdettiin kentälle 75. peliminuutilla Fabian Delphin tilalle. Delph oli Mendyn loukkaannuttua manageri Pep Guardiolan yllätysveto ranskalaisen paikkaajaksi. Mendy on laitapuolustaja ja Delph on ollut aiemmin keskikentän keskustan pelaaja.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom