Advertisement

Merseysiden derby sunnuntaina – euro Liverpoolin voitolle tuo normaalivoittojen lisäksi 50 euron ilmaisvedon!

Valioliigassa on viikonloppuna täysi tohina päällä. Kolmen päivän aikana [pe-su] pelataan yhteensä yhdeksän ottelua, joista yksi mielenkiintoisimmista on luvassa sunnuntaina, kun Everton ja Liverpool kohtaavat Goodison Parkilla pelattavassa Merseysiden derbyssä.

Vaikka joukkueiden pelivireestä ei voida juurikaan tietää kolmen kuukauden tauon jälkeen, voidaan kohti valioliigamestaruutta marssivaa Liverpoolia pitää otteluun selvänä suosikkina.

Redsit ovat hallinneet Merseysiden derbyjä viime vuosien aikana mielin määrin. Joukkueiden 21 edellisestä kohtaamisesta Liverpool on voittanut 11 ja kymmenen kertaa ollaan päädytty pistejakoon. Everton on juhlinut Merseysiden derbyn voittoa viimeksi lokakuussa 2010, joten edellisestä voitosta on kulunut jo liki kymmenen vuotta!


Kummallakaan joukkueella ei liikaa paineita loppukauden peleihin ole. Liverpool johtaa sarjaa huimalla 22 pisteen erolla ja tarvitsee jäljellä olevista otteluistaan vain kuusi pistettä varmistaakseen mestaruutensa. Edes maailman kahdeksas ihme ei enää vie Liverpoolilta sen seurahistorian ensimmäistä mestaruutta Valioliigan aikakaudelta. Everton puolestaan on jämähtänyt keskikastiin ja taistelee loppukauden aikana sijoista 8-14.

Ennakkoon käytännössä kaikki tilastot puoltavat Liverpoolin voittoa, eikä Evertonilla pitäisi juurikaan olla palaa ottelussa. Pitkä tauko voi kuitenkin hieman tasoittaa joukkueiden voimasuhteita, joten täysin ei voida poissulkea Evertonin yllätysmahdollisuutta.

Nordicbet tarjoaa Valioliigan paluun ja Merseysiden derbyn kunniaksi huiman tarjouksen uusille asiakkailleen.

Avaamalla pelitilin Nordicbetille ja lyömällä vähintään 1 euron ennakkoveto Evertonin tai Liverpoolin voitolle, saat veikkauksesi mennessä oikein normaalin voittosi lisäksi 50 euron ilmaisvedon!

Esimerkki: Luo pelitili Nordicbetille TÄSTÄ. Pelaa ennen ottelua yhdellä eurolla Liverpoolin voittoa [kerroin uutisen julkaisuhetkellä 1.62]. Jos Liverpool voittaa, saat normaalivoittosi [1.62€] lisäksi 50 euron ilmaisvedon maanantaina!

Lunastaaksesi bonuksen toimi näin:

  1. Avaa tili Nordicbetille TÄSTÄ.
  2. Lyö vähintään 1€ ennakkoveto joko Evertonin tai Liverpoolin 1×2-voitolle.
  3. Mikäli veikkaamasi joukkue voittaa ottelun, saat normaalin voittosi lisäksi 50 euron ilmaisvedon!

Nordicbetin säännöt ja ehdot ovat voimassa. K-18.